אנשים תמיד מדברים על מסעדה נהדרת, הם יספרו על האוכל המדהים, על שירות ללא דופי וכן גם על העיצוב. לכן קיימת חשיבות רבה לבחור בציוד הנכון לעיצוב המסעדה, כדי להשיג את השיווק מפה לאוזן שכל מסעדה שואפת להשיג. כיצד תעשו זאת? בעזרת הטיפים הבאים.
אחוז גדול מכלל האנשים יהיו גאים להפליא לספר למכרים, חברים בני משפחה ואף עמיתים לעבודה על מסעדה חדשה שנפתחה, במיוחד אם הייתה להם חוויה חיובית. אולי אינכם יודעים זאת, אולם 92% מהאנשים יסמכו על המלצה וחוות דעת שעברה אליהם מפה לאוזן יותר מאשר כל אפיק שיווקי אחר, לכן זאת צריכה להיות השאיפה שלכם: לעצב מקום עליו אנשים לא יפסיקו לדבר. למרות הסברה הרווחת מלבד המזון והשירות, יש כמה דרכים בעזרתן יהיה לכם קל ופשוט להגיע לליבם של הסועדים ולגרום להם לדבר ולהמליץ על המסעדה שלכם, אחת מהן היא העיצוב.
יש לזה טעם של הצלחה
עיצוב מסעדה שכולם ידברו עליה זו תורה שלמה. בסופו של יום כולנו אוכלים עם העיניים ולכן הוויזואליות חשובה ממש כמו האוכל והשירות. השלב הראשון בדרך, עוד לפני שמתחילים לעצב, הוא לחשוב מהי האווירה אותה אתם רוצים ליצור בחלל. על מנת לעשות זאת עליכם לשאול את עצמכם מיהו הלקוח שלכם? אל איזה נתח אתם מכוונים וכיצד תוכלו לעצב את המסעדה בדרך שתדבר אליו באופן מיטבי? האם הלקוח שלכם הוא לקוח עסקי בעיקר שמגיע לארוחות צהריים במהלך יום העבודה? האם אלו זוגות צעירים המחפשים ערב רומנטי ומפנק? או האם אלו אניני טעם שבאים לסעוד במקום יוקרתי? כאשר אתם מגדירים את קהל הלקוחות שלכם ואת החזון שעומד מאחורי המסעדה יהיה לכם קל יותר לקלוע למטרה גם בעיצוב החלל. למידע נוסף על עיצוב מסעדות לחצו כאן
בחירת הציוד הנכון
ישנם כאלו אשר נוטים לחשוב כי עיצוב המסעדה מסתכם בחלל החיצוני ובריהוט שיבחרו ותו לא, אולם בפועל אין זה ממש מדויק. קיימת חשיבות רבה לעיצוב חלל המסעדה זה נכון, אולם ישנה חשיבות גדולה גם לציוד אותו בוחרים. תנורים מקצועיים, מקררים, משטחי צלייה, מקררי תצוגה, מכונות אספרסו, כל אלו ועוד יכולים לעשות את ההבדל ברמת המקצועיות של המטבח, באיכות האוכל, בשיפור השירות ולהשפיע במידה ניכרת על המוניטין של המקום. לכן עיצוב מסעדה שכולם ידברו עליה זו משימה אשר דורשת מכם גם להזמין ליין של ציוד למסעדות מקצועי ואיכותי אשר יסייע לכם להגשים טוב יותר את החזון שלכם.
לאחר שסימנתם וי על נושא הציוד זה הזמן לעצב גם את המסעדה עצמה וכדי לעשות זאת על הצד הטוב ביותר מומלץ להיעזר בשירותיהם של אנשי מקצוע מומחים אשר יוכלו להוציא לפועל את החזון שלכם ולהתאים את העיצוב לקהל היעד וכן גם לתפריט שאתם מגישים.