מסעדות ומטבחים מוסדיים צריכים להחזיק במקררים תעשייתיים חזקים על מנת לשמור על טריות המזון ובפרט על הפירות והירקות. המאמר יעסוק ביתרונות של המקררים התעשייתיים וכיצד הם שומרים על טריות הפירות.
מקררים תעשייתיים בתעשייה ובבית
מסעדות, בתי קפה ומטבחים מוסדיים עושים שימוש במקררים תעשייתיים כדי לשמור על טריות הפירות, הירקות ומוצרים נוספים. לאחרונה, הביקוש למקררים כאלו עלה גם בבתים פרטיים, כיוון שהיתרונות שלהם רבים. החשיפה הגדולה לתוכניות בישול פופולריות, הפכה את הבישול והכנת הארוחות לחלק בלתי נפרד מחיינו, ומשפחות רבות משתמשות בחומרי גלם איכותיים וטריים. אז מדוע שמקררים תעשייתיים לא ישמשו גם מטבחים רגילים?
היתרונות של המקררים התעשייתיים לבית
מקרר תעשייתי שומר על איכות הפירות לאורך זמן. ניתן בכל רגע נתון לשלוף פרי או ירק בו חשקה נפשכם וליהנות מהמרקם והטריות שלו. לפני שהאורחים מגיעים, מכינים פלטת ירקות או פירות מעוצבת המגרה את כל החושים, ובזמן האירוח פשוט מוציאים ומגישים. הפירות נראים רעננים כאילו שחתכו אותם באותו הרגע. הרווח שלכם הוא שמלאכת החיתוך נעשתה לפני הגעת האורחים וכעת אתם פנויים נטו לארח.
אין ספק שהמקרר התעשייתי נחוץ בכל בית בו מארחים ולא רק בגלל הטריות. ציוד למטבח מתקדם וחדשני עמיד ואיכותי, מסייע לשמור גם על רמת ההיגיינה של המטבח. החומר ממנו עשוי המקרר עמיד למים ואינו מחליד. לעומת ציוד למטבחים רגילים, לא תמצאו במקרר התעשייתי פירות רקובים שידביקו פירות נוספים בריקבון. תוכלו לשטוף אותם ולהניח במקרר מבלי לחשוש ממפגע תברואתי. כמו כן, בדיוק כמו ציוד למסעדות ומטבחים מוסדיים, תוכלו להתאים את הגודל של המקררים למידות המטבח שלכם, וליהנות מכל היתרונות שהם מעניקים. אדריכל או מעצב פנים יוכלו לסייע לכם במשימה.
ההבדל בין המקרר התעשייתי למקרר הרגיל במסעדות ואולמות
על אף שהמקרר התעשייתי צורך יותר חשמל ממקרר רגיל ויותר יקר ממנו, ההשקעה כדאית בעיקר למסעדות ואולמות אירועים. ניתן לאחסן בו יותר מוצרים ויכולת הקירור שלו עוצמתית הרבה יותר. באולמות ומסעדות יש קהל רב ותחלופה של לקוחות, שצריך להגיש להם מזון ופירות טריים מכל הסוגים. מקומות כאלו חייבים לשרת את הלקוחות כדי לעמוד בקצב הגשת המוצרים והתחלופה שלהם על בסיס יומי. מכיוון שמקררים אלו מאסיביים ובעלי בקרת שליטה בטמפרטורה, הם המתאימים ביותר לבתי עסק כאלה. בדומה למקררים רגילים, יש לתחזק אותם באופן שוטף ולהקפיד על ניקיונם מבפנים ומבחוץ, על אחת כמה וכמה כשמדובר במסעדות ובאולמות אירועים.
כיצד בוחרים במקרר תעשייתי איכותי?
כל ציוד אותו רוכשים למטבח תעשייתי חייב להיות בעל תו תקן ולעמוד בסטנדרטים של מכון התקנים. חשוב לבחור בחברה מקצועית, המעניקה אחריות על המקררים שלה ושירותי תיקונים ותחזוקה. גסטרליין היא חברה מומלצת, שהמקררים שלה עומדים בתקן הישראלי. הצוות המקצועי של החברה מעניק ליווי וייעוץ למטבחים מוסדיים, מסעדות ובתים פרטיים. בנוסף, ניתן להתרשם באתר ממבחר מגוון של מקררים תעשייתיים וציוד למטבחים תעשייתיים אצלנו באתר.